Apparaten en accessoires
Zalm met waterkerskorst
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2330 kJ /
559 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Lamscurry
1u.
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Papaya'péro
30min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen